Els Appermont

Ik ben Els Appermont, getrouwd, moeder van 4 kinderen en bezig met natuurlijk leven in al zijn facetten.

Van opleiding ben ik maatschappelijk assistente, het werken met mensen boeit mij dan ook al lang.

Nooria komt van noor en betekent verlichtend of licht in de bergen. Jaren geleden belandde ik op een plaats in de bergen die nog steeds belangrijk voor mij is. Die plek staat voor rust, ontspanning, meditatie, spiritualiteit, langzaam weer opladen, zon en vreugde. Telkens kan ik daar herbronnen.

Shiatsu kwam 9 jaar geleden op mijn pad tijdens mijn derde zwangerschap. Het leerde me weer voeling te krijgen met mijn lichaam, mijn ziel en geest. Vanuit die ervaring heb ik dan gekozen voor de driejarige opleiding tot shiatsu-therapeute (bij Iyashi.be te Heverlee)om mijn eigen praktijk te kunnen starten en die ervaringen te mogen doorgeven.

Twee jaar geleden kwam relaxatie daar dan ook bij.  Technieken die door iedereen aangeleerd kunnen worden en die voor heel veel mensen als helpend ervaren worden.  Iets wat ik met heel mijn hart en ziel wil doorgeven aan anderen.

Maar vanuit mijn basisopleiding bleef de goesting om gesprekken met mensen te doen.  Ik wou me dan ook verdiepen en er weer helemaal induiken.

Ik startte dan ook een opleiding in de ACT-academie (Acceptence en Commitement Therapy) en dat bracht zoveel dat ik dit schooljaar heb beslist om de vier-jarige therapieopleiding te doen in de “Educatieve Academie” in Antwerpen. Voor mijn eigen praktijk betekent dit dat er naast het traject “stress als krachtbron ook een traject “zorggesprek” is ontstaan.

Dit voelt als de puzzel die eindelijk past. 

Welkom bij Nooria !

Warme groetjes,

Els

Pin It on Pinterest

Share This