Els Appermont

Ik ben Els Appermont, getrouwd, moeder van 4 kinderen en gedreven om mijn cliënten als mens, als partner, als ouder terug in hun kracht te zetten.

Mijn parcours tot nu toe is rijk en boeiend. Van opleiding ben ik maatschappelijk assistente, waar ik met de opvang en begeleiding van vluchtelingen mijn passie ontdekte. 10 jaar geleden ben ik afgestudeerd als shiatsu-therapeut en startte ik mijn praktijk op. In de jaren daarna heb ik mijn kennis en ervaring uitgebreid met relaxatietherapie en ACT (Acceptance en Commitment Therapy). In 2019 startte ik met de opleiding tot therapeut in de Interactionele Vormgeving (Educatieve Academie, Berchem). Daarnaast volgde ik nog opleiding bij Ybe Castelyn (Traumasensitief Werken), Traumashiatsu bij Chris Camp, Whole Body Focusing bij Saren Swinnen.  

Nu staat het geven van therapie centraal en dit gaat voor mij hand in hand met het lichaamswerk. Ik werk steeds vanuit de overtuiging dat mijn cliënten hun kracht altijd al in zich hebben. Op een respectvolle, warme en invoelende manier verken ik hoe mijn cliënten terug kunnen connecteren met die kracht en met wat er vanbinnen leeft. Vanuit hun denken, voelen en waarnemen, zoek ik met hen naar de gepaste invalshoek om naar boven te brengen wat er al is, wat er mist en hoe ze terug in verbinding kunnen gaan met zichzelf en de anderen.

 

Welkom bij Nooria !

Warme groetjes,

Els

Over Nooria

Nooria komt van het arabische noor en betekent “verlichtend” of “licht in de bergen”. Jaren geleden belandde ik op een plaats in de bergen die nog steeds belangrijk voor mij is. Die plek staat voor rust, ontspanning, meditatie, spiritualiteit, langzaam weer opladen, creativiteit, zon en vreugde. Een plek waar ik thuis ben.

Ik hoop dan ook van harte dat Nooria ook dit voor jou mag betekenen !

Pin It on Pinterest

Share This