Els Appermont

Ik ben Els Appermont, getrouwd, moeder van 4 kinderen en gedreven om mijn cliënten als mens, als partner, als ouder terug in hun kracht te zetten.

Mijn parcours tot nu toe is rijk en boeiend. Van opleiding ben ik maatschappelijk assistente, waar ik met de opvang en begeleiding van vluchtelingen mijn passie ontdekte. 8 jaar geleden ben ik afgestudeerd als shiatsu-therapeut en startte ik mijn praktijk op. In de jaren daarna heb ik mijn kennis en ervaring uitgebreid met relaxatietherapie en ACT (Acceptance en Commitment Therapy). In 2019 startte ik met de opleiding tot therapeut in de Interactionele Vormgeving (Educatieve Academie, Berchem). Dat is en blijft een plek, een groep en een opleiding waar ik mag thuis komen. 

Nu staat het geven van therapie centraal en dit gaat voor mij hand in hand met het lichaamswerk. Ik werk steeds vanuit de overtuiging dat mijn cliënten hun kracht altijd al in zich hebben. Op een respectvolle, warme en invoelende manier verken ik hoe mijn cliënten terug kunnen connecteren met die kracht en met wat er vanbinnen leeft. Vanuit hun denken, voelen en waarnemen, zoek ik met hen naar de gepaste invalshoek om naar boven te brengen wat er al is, wat er mist en hoe ze terug in verbinding kunnen gaan met zichzelf en de anderen.

Sinds augustus 2021 werk ik op dinsdag vanuit de groepspraktijk In Harmonie (regio Diest).

Welkom bij Nooria !

Warme groetjes,

Els

Myriam Fierens

Ik ben Myriam Fierens, getrouwd en moeder van drie prachtige kinderen!

Door een ingrijpende gebeurtenis tijdens mijn jonge kindertijd ben ik al van jongs af bezig met bewust leven, gezonde voeding en alles wat daarbij komt kijken. Tijdens de queeste op mijn levenspad volgde ik dan ook heel wat workshops, cursussen en opleidingen met het doel om zoveel mogelijk van ‘alles’ te kunnen proeven. 

Vijftien jaar geleden kwam zo ook yoga op mijn pad. Yoga opende voor mij een wereld van anders omgaan met welzijn en gezondheid. Vanaf de eerste les voelde ik meteen het heilzame effect en het is intussen voor mij een soort levenswijze geworden die inherent deel uitmaakt van mezelf. Ik sta
met yoga op en ga met yoga slapen. Met andere woorden, ik leef ‘yoga’!

Els en ik leerden elkaar 9 jaar geleden kennen tijdens de shiatsu-opleiding die we beiden hebben gevolgd bij Iyashi. Ik vind het fijn dat ik bij Nooria de kans krijg om ook dit stukje van mezelf in de wereld te zetten. Als shiatsu-therapeut kan ik diepgaand, individueel en gericht met mensen aan de slag gaan.

Vanuit mijn job als zorgcoördinator in een kleuter- en lagere school, vind ik het fijn om zowel kinderen als ouders te begeleiden in hun zoektocht, waar die ons ook mag brengen. Ik geloof heel sterk in de helende kracht van elk individu.

Kortom, je bent heel welkom met alles wat zich op dit moment aandient!

Hartelijke groetjes,

Myriam

Over Nooria

Nooria komt van het arabische noor en betekent “verlichtend” of “licht in de bergen”. Jaren geleden belandde ik op een plaats in de bergen die nog steeds belangrijk voor mij is. Die plek staat voor rust, ontspanning, meditatie, spiritualiteit, langzaam weer opladen, creativiteit, zon en vreugde. Een plek waar ik thuis ben.

Ik hoop dan ook van harte dat Nooria ook dit voor jou mag betekenen !

Pin It on Pinterest

Share This