Nooria

Ophemstraat 26
3050 Oud-Heverlee

Els Appermont

0473 31 33 05
els@nooria.be

www.vindeentherapeut.be

 

 

Wegbeschrijving

Aandacht: op dit moment is een omleiding. Je raakt nog in de praktijk.  Het makkelijkst rijd je via Korbeek-Dijle of als je vanuit de richting van Blanden komt, kan je je parkeren aan de Rozenbergsite en het laatste stukje te voet doen. Als je vragen hebt hoe hier best te raken, contacteer je me best even (de werken hebben verschillende fases en veranderen nogal snel).

Met trein of bus is nog steeds mogelijk.  Je kan de trein nemen tot Oud-Heverlee. Het laatste stukje stap je dan te voet en duurt een kwartiertje.  Bus 337 stopt momenteel aan het kruispunt Bogaardenstraat – Ophemstraat.  Het is dan een kwartiertje stappen tot aan de praktijk.

Parkeren mag overal op de straat, op het fietspad staan, doe je beter niet.  Wil je toch graag op een parking staan, kan dat ook. Er zijn er verschillende vlakbij.  Aan café St-Jean zijn 2 parkings en aan frituur Zoet Water is ook een parking.  Ook deze zijn slechts enkele minuten lopen van de praktijk. 

Stel me jouw vraag!

Praktisch

Eén sessie duurt standaard 60 minuten en kost 60 eur. Het aantal sessies en de frequentie is afhankelijk van waar je behoefte aan hebt. De lengte van het traject hangt helemaal van jouw behoefte af.

Maak een afspraak!

Pin It on Pinterest

Share This