Nooria

Ophemstraat 26
3050 Oud-Heverlee

Els Appermont

0473 31 33 05
els@nooria.be

www.vindeentherapeut.be

 

 

–Wegbeschrijving

Aandacht: Het kruispunt Oud-Heverlee-Vaalbeek is terug open.  Wie van Vaalbeek, Blanden, Haasrode komt heeft geen wegomlegging meer.  Wie komt uit de richting van Sint-Joris-Weert kan ook rechtstreeks tot bij de praktijk komen.  Kom je vanuit Heverlee dan heb je de omleiding te volgen.  Deze leid je door het dorp, via de Boogaardenstraat naar de Ophemstraat.

Met trein of bus is steeds mogelijk.  Je kan de trein nemen tot Oud-Heverlee. Het laatste stukje stap je dan te voet en duurt een kwartiertje.  Bus 337 stopt aan het Zoet Water.  Het is dan 2 minuten stappen tot aan de praktijk.

Parkeren mag overal op de straat, op het fietspad staan, doe je beter niet.  Wil je toch graag op een parking staan, kan dat ook. Er zijn er verschillende vlakbij.  Aan café St-Jean zijn 2 parkings en aan frituur Zoet Water is ook een parking.  Ook deze zijn slechts enkele minuten lopen van de praktijk. 

Stel me jouw vraag!

Praktisch

Eén sessie duurt standaard 60 minuten en kost 67 eur. Het aantal sessies en de frequentie is afhankelijk van waar je behoefte aan hebt. De lengte van het traject hangt helemaal van jouw behoefte af.

Lieve mens,

op dit moment kan ik geen begeleidingen meer doen en opstarten.  Mijn gezondheid staat al even onder druk en veel rust is dan ook aangeraden. 

Ik hoop half september opnieuw te kunnen opstarten als mijn gezondheid dat toe laat.

Ik wens jullie alle goeds en liefs!

Els

Pin It on Pinterest

Share This