Traject

“Stress als jouw krachtbron”

Jouw kracht zit altijd in jou. Ik kan je handvatten bieden die ervoor kunnen zorgen dat je stress anders bekijkt. Waardoor jouw associatie met stress als iets negatiefs, wordt omgedraaid.

Maar de meeste dingen weet en voel je zelf al. Ik bied jou een moment, een plaats en een manier aan om stil te staan met hoe jouw leven nu is en wat je graag daadwerkelijk nu kan en wil veranderen.

Vanuit mijn authentieke zorg en aandacht voor jou kan herstel en uiteindelijk jouw krachtbron weer geactiveerd worden.

Dit traject is ideaal voor jou als jij…

  • als jij  stress als iets negatiefs ervaart
  • als je lichamelijke klachten hebt ten gevolge van stress
  • als je weer meer in contact wil komen met je gevoel
  • je het gevoel hebt dat je meer in contact wil komen met wat jij nu echt graag wil in dit leven

Wat levert het jou op?

  • Je krijgt handvaten mee die je dagdagelijks kan gebruiken en die het stressniveau drastisch doen verlagen
  • Je weet weer waar je plezier aan beleefd en dit dient als een zeer krachtig instrument tegen stress
  • Je staat positiever in het leven
  • Je zorgt beter voor jezelf en leert beter je grenzen afbakenen
  • Je lichaam voelt soepeler en je krijgt er weer meer voeling mee
De behandelingen die Els geeft zijn super aangenaam en ook helend. Haar vriendelijkheid, optimisme en aandacht maken dat ik me al beter voel. Els voelt heel goed aan waar blokkages zitten in je energie. Haar behandelingen zijn dan ook zeer afwisselend, nooit hetzelfde.Zij heeft 100 % aandacht voor je en voor de pijnen die je hebt.

Zeer vriendelijke en professionele dame; er werd duidelijke uitleg gegeven over de therapie en de verwachtingen. Een aanrader!

Een zeer ontspannende massage in een warme, sfeervolle ruimte. Ik voel me altijd enorm op mijn gemak bij Nooria en na de behandeling valt letterlijk alle stress van me af en voel ik weer nieuwe positieve energie door mijn lichaam stromen. Een echte aanrader!

Hoe werkt het?

Het traject bestaat uit een eerste gesprek en 6 sessies van telkens 1,5u.  Deze sessies gaan om de 2 weken door, zo heb jij de tijd om alles in te oefenen.

Op 3 maanden tijd heb je dan dit traject doorlopen. Ik geloof erin dat regelmatig oefenen en samen werken een enorme boost kan geven in dit proces.

We kunnen dieper ingaan op wat jij nodig hebt en dadelijk bijsturen als iets niet bij je past.  Mochten er tijdens die 2 weken bepaalde dingen accuut zijn, kan je me altijd bellen of mailen en dan kan jij weer verder.

 

Eerste gesprek

We starten met een eerste gesprek. Daarin gaan we samen op zoek naar wie jij bent, waar je mee zit en waar jij op dit moment het liefst iets wil zien veranderen.

Ik voel even aan je lichaam om te kijken waar er volgens je lichaam eerst aan gewerkt dient te worden en dit neem ik mee tijdens de volgende sessies.

We eindigen die dag met een oefening uit de relaxatie, zodat jij na je ‘verbale’ verhaal toch weer voeling krijgt met je lichaam en al een eerste handvat mee hebt waar je thuis mee aan de slag kan.

Je krijgt ook een slaapdagboek mee dat je de komende week gaat invullen.

Daarin vraag ik ook info over hoe je overdag functioneert.

Eerste sessie

In de eerste sessie overlopen we je slaapdagboek en gaan we samen op zoek naar tips en tricks om beter te kunnen slapen.  Deze tips passen we dan minstens een maand toe en nadien kijken we hoe je slaapkwaliteit verbetert is.

Nadien gaan we aan we slag met een techniek uit de relaxatie.  Dit kan een verder opbouw zijn van de techniek uit het eerste gesprek.  Mijn doel is om je in het hier en nu te krijgen.  Deze oefening kan je later dan ook gebruiken wanneer je gedachten je te veel meenemen en je het moeilijk hebt om je focus te houden.

We sluiten af met een sessie shiatsu.  Dit is drukpuntmassage en geeft impulsen aan je lichaam om terug te gaan staan in zijn oorspronkelijke kracht.  Ook wordt je meer bewust van gevoelige plekken in je lichaam die allemaal een betekenis hebben.

Na deze eerste sessie krijg je ook huiswerk mee om jou waarden te bepalen, dit zijn gedachten waar je hart helemaal naar uit gaat.

 

Volgende sessies

De volgende sessies verdiepen we steeds verder.  Het slaappatroon wordt verder geëvalueerd en de relaxatietechniek krijgt steeds meer vorm.

We zoeken ook naar wat je deugd doet, waar jij energie van krijgt en kijken hoe je dat in de praktijk kan zetten.  We kijken naar waar je op vastloopt en waarom sommige dingen niet direct lukken.  Vanuit deze milde aandacht, kan jij beter voelen wat je echt nodig hebt.

De shiatsu wordt meegenomen of oefeningen uit de shiatsu die je versterken en deugd doen.

We volgen jou tempo en ik daag je uit om steeds weer vanuit een zachte en begripvolle aandacht naar jezelf te kijken. Hier geen extra “moetens” in je bakje, maar eerder mogen en graag willen.

Na de sessies

Na het beëindigen van de sessies is de kans op wekelijkse progressie nog zeer groot.  Het proces is niet af maar vraagt regelmatig aandacht, tijd en zorg.

Je komt nog dichter bij jezelf en kan je beter wapenen tegen de dagdagelijkse stress. Je lichaam en emoties worden je sterkste raadgever en trekken op tijd aan de alarmbel.

Zo kan jij even afstand nemen, tot jezelf komen, de “moetens” eraf halen, even relaxen, adem in en adem uit om dan weer verder te gaan vanuit een ontspannen en open houding.

Praktisch

Voel je je aangesproken door dit traject en wil je graag meteen starten? Schrijf in via het formulier om een afspraak te maken.

De kostprijs van het traject bedraagt 525 Euro.

 

[contact-form-7 id="258" title="Contactformulier Traject"]

Pin It on Pinterest

Share This